Fermentering og preservering - Workshop og spisning med KBHFF og Ægte Food
Kom med til Københavns Fødevarefællesskabs fermenteringsworkshop, hvor du kan lære at fermentere med egne hænder!
Deltagerne vil introduceres til fermenteringens kunst, med fokus på traditionelle teknikker, og du får selvfølgelig dit eget produkt med hjem. Workshoppen og middagen afholdes og kurateres af Gustav og co. fra maduniverset Ægte.
Efter workshoppen samles vi om en hyggelig fællesmiddag, som vil inkludere smagfuld og grøn mad, med fermenterede indslag.
Det muligt at købe billet til både fermenteringsworkshoppen og fællesspisningen eller til fællesspisningen alene. Fermenteringsworkshoppen varer fra kl. 16-18, mens der er fællesspisning fra kl. 18-19.30.
OBS. Vi mødes i Frederiksberg Fælleshave på hospitalsgrunden.
Find rutevejledning her: https://maps.app.goo.gl/vz7PRpmLfoQMdsyX7
Arrangementet er en del af Grønne dage på Frederiksberg. Du kan læse mere om festivalen og gå på opdagelse i det fulde program på baeredygtig.frederiksberg.dk.
Entré: 50-100 kr