Info-aften d. 29. nov: Dyrk naturen - En grøn byoase på Frederiksberg

Det Bæredygtige Forsamlingshus (DBF) ruller den grønne løber ud og inviterer dig til en jordnær oplevelse på Frederiksberg Hospitalsgrund: Velkommen til "Dyrk Naturen!" Støttet af NordeaFonden og i samarbejde med Frederiksberg Kommune sigter vi mod at forvandle et område på hospitalsgrunden til en oase af bæredygtig dyrkning, biodiversitet og fællesskab

Vi søger personer og grupper, der brænder for at opleve den grønne side af livet og har lyst til at kaste sig ud i fællesdyrkning, fællesspisninger, planlægge aktiviteter, bygge faciliteter – i det hele taget at være med til at skabe et grønt, nærende fællesskab.

Projektets vision inkluderer:

1.   Dyrkningshaver: Her skal vi skabe et fælles grønt område, hvor vi dyrker lækre grøntsager, saftige urter og farverige blomster.

2.   Drivhus og skure: Vi skal bygge et udekøkken, en plads til udstyr og et sted, hvor vi kan forlænge dyrkningssæsonen.

3.   Faciliteter til høns og bistader: På sigt vil vi få fjerklædte venner og summende naboer i form af høns og bistader, der er med til at styrke biodiversiteten.

Vi inviterer dig til en introduktionsaften, d. 29. november kl. 16:30-18:30. På denne aften vil vi præsentere dig for vores projekt, nedsætte arbejdsgrupper, drøfte aktiviteter og tage en kort rundtur for at se området. Du er velkommen uanset, om du har grønne fingre eller ej - vi er her for at dyrke fællesskabet og gro sammen.

Projektet "Dyrk Naturen" er en enestående mulighed for at blive en del af noget større, fordybe sig i naturlige omgivelser midt i byen, og deltage aktivt i et givende fællesskab, der også omfatter hyggelige fællesspisninger og andre sociale aktiviteter. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en positiv forskel for vores lokale miljø og skabe et mere bæredygtigt og frodigt Frederiksberg.

Kom til Stockflethsvej 2, kl. 16:30 - vi serverer te, kaffe og lidt snacks.

Hvis du ikke kan deltage, men er interesseret i projektet, så send os en mail på info@dbf-frb.dk

Næste
Næste

Støtte fra Nordea-fonden